KANS-Desk, Ondersteuning en Begeleiding op Afstand

20 maart 2021
KANS in Onderwijs biedt Ondersteuning en Begeleiding op Afstand via de KANS-Desk. Voor deze bijzondere dienstverlening wordt een aangepast tarief gehanteerd van € 35,00 per half uur. Het eerste gesprek van maximaal 15 minuten is gratis.
Onderwijs tijdens corona en onderwijs in de thuissituatie vraagt heel veel van ouders/verzorgers en leerkrachten. In deze nieuwe dynamiek ontstaan andere vormen van interactie, tussen kind en ouder, tussen leerling en leerkracht en tussen leerkracht en ouder, die veel van alle actoren vragen.
KANS in Onderwijs heeft specialisten in huis die als geen ander pedagogische ondersteuning kunnen bieden in deze nieuwe situatie. Dit kan een vorm van ondersteuning zijn richting de leerkracht en ondersteuning richting de ouders/verzorgers.
Het eerste gesprek van maximaal 15 minuten is gratis. Soms kunnen hierin al voldoende tips en suggesties worden gegeven om het vraagstuk (voorlopig) op te lossen. Wanneer meer tijd nodig is, volgt een voorstel.
Voor deze bijzondere dienstverlening wordt een aangepast tarief gehanteerd van € 35,00 per half uur.
Klik hier voor alle informatie en voorwaarden of neem direct contact op met KANS in Onderwijs
Meer informatie?

Wij hopen dat KANS in Onderwijs iets voor u kan betekenen. Neemt u bij interesse gerust direct contact op met ons, wij denken graag met u mee. In overleg bieden wij u een voorstel op maat.