Expertisecentrum KANS in onderwijs stopt:

Gewoon Speciaal Onderwijs ontwikkelt nieuwe aanpak voor expertisedeling 

Vanaf 1 augustus 2024 stopt het expertisecentrum KANS in onderwijs. Tijdens het schooljaar 2024/2025 werkt Gewoon Speciaal Onderwijs aan een nieuwe aanpak voor expertisedeling. Nieuwe verzoeken voor expertisedeling zijn natuurlijk van harte welkom tijdens deze periode. We kunnen helaas niet beloven dat we voor alle verzoeken een passende oplossing kunnen vinden, omdat onze nieuwe vorm van expertisedeling nog in ontwikkeling is. We vragen hiervoor om jullie begrip. De afspraken die al zijn gemaakt, lopen gewoon door. 

Onze missie blijft hetzelfde: wij delen expertise om alle leerlingen en professionals te ondersteunen, ongeacht het onderwijs dat ze volgen of de school waar ze zitten. Met onze nieuwe aanpak zullen we deze missie blijven waarmaken. Houd deze webpagina in de gaten voor updates.

Zoek je expertise als professional? 

Vraag naar de mogelijkheden bij jouw samenwerkingsverband of neem contact op met onze kwartiermaker, Berthil Lulofs. Hij is te bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of op 06-31531727. 

Zoek je expertise als ouder? 

Dan kan je terecht bij de school van je kind. Zij helpen je verder.

Dringende vragen?

Voor dringende vragen kan je terecht bij de kwartiermaker, Berthil Lulofs, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of op 06-31531727.

KANS in Onderwijs is onderdeel van: